Klant heeft duidelijke boodschap voor Colruyt: "Ik weiger dat!"

door: STS
Colruyt
Afbeelding bron: Photonews

Colruyt lanceerde onlangs de 'Smart Cart', een slimme winkelwagen die je producten scant en afrekent. Klanten stellen zich vragen over hoe dit zal verlopen.

"Ik vraag mij af of betalen enkel mogelijk zal zijn via Payconic", schreef Annie op de Facebookpagina van Colruyt. "Via je Xtra kaart kan je genieten van kortingen, misschien dan ook de mogelijkheid om via de Colruyt-kaart te betalen? Ik weiger elke vorm van betaalmiddel op mijn gsm te installeren."

De klantendienst van Colruyt antwoordde: "Hallo Annie, dit zijn inderdaad terechte vragen. We zijn net van start gegaan met een test die onze medewerkers in eerste instantie zullen uitvoeren om te bekijken wat er allemaal mogelijk is met deze innovatieve winkelkar."

"Wat betreft betaalopties zijn we ook deze nog aan het bekijken en indien nodig zullen ook hier aanpassingen en/of toevoegingen gebeuren. Weet dat eens deze voor onze klanten beschikbaar zijn, alles uitvoerig getest zal zijn zodat een zo breed mogelijk cliënteel hiermee aan de slag kan."

"De garantie blijft ook dat de klassieke kassa's steeds beschikbaar blijven indien daar je voorkeur naar gaat! Groetjes, Ann."