Delhaize verrast klanten met nieuwigheid die hele verbetering zou moeten zijn

door: STS
Delhaize
Afbeelding bron: Photonews

Ahold Delhaize komt met wat nieuws voor de klanten. Het gaat om een nieuwe app, die geleidelijk aan geïntroduceerd wordt in verschillende Europese landen.

De app voor vijf Europese merken van Ahold Delhaize krijgen allemaal dezelfde app, te beginnen met de klanten van de keten Albert in Tsjechië. In de loop van 2024 volgen ook Maxi in Servië, Mega Image in Roemenië, Alfa Beta in Griekenland en Delhaize in België en Luxemburg.

"De klanten zullen merken dat het winkelproces gestroomlijnder is, met een verbeterde gebruiksvriendelijkheid en een consistente look & feel. De verbeterde functionaliteiten zijn gebaseerd op uitgebreid gebruikersonderzoek."

"De verbeterde functionaliteiten omvatten geoptimaliseerde promoties en productlijsten en een verbeterd afrekenproces. Ze werken op IOS- en Android-besturingssystemen."

"Voor Albert in Tsjechië werd de app op 13 februari gelanceerd en we kijken ernaar uit om dit ook te doen voor onze andere merken, met Maxi en Delhaize als eerste", laat Ahold Delhaize nog weten.

Albert Heijn

Over Albert Heijn, dat ook onder Ahold Delhaize valt, wordt er niets gezegd. Het lijkt erop dat deze supermarktketen dan ook zijn eigen app behoudt.