Carrefour haalt product snel uit rekken en roept op: "Raadpleeg dan uw arts"

door: STS
Carrefour
Afbeelding bron: Photonews

Bij Carrefour wordt er een product uit de winkelrekken gehaald. Het eten ervan kan een gevaar vormen voor sommige mensen.

Het gaat om 'Kipfilet 300 g' van het merk Carrefour Simply, met EAN 5400101064898 en de houdbaarheidsdatum 16/04/2024. "Door een etiketteringfout kan het product op de achterkant van de verpakking het etiket van het product 'Beenham 300 g' vertonen, waardoor het allergeen 'melkeiwitten' niet op het etiket wordt vermeld", laat het FAVV weten.

Het product werd van 19/03/2024 tot en met 22/03/2024 verkocht. "Carrefour heeft besloten dit product uit de verkoop te halen. Indien u allergisch/intolerant bent aan melk: gelieve dit product niet te consumeren en het terug te brengen naar het verkooppunt, waar u vergoed zal worden."

"Als u het product reeds hebt geconsumeerd en als u tekenen van een allergische reactie vertoont, raadpleeg dan uw arts en breng hem/haar op de hoogte van dit gebruik. Voor niet-allergische consumenten is het product veilig en kan het zonder risico gebruikt worden."