Vrouw neemt wraak op overspelige echtgenoot in ziekenhuis: "Zet de machines maar af"

door: STS
Ziekenhuis - ziek
Afbeelding bron: Unsplash (Archieffoto)

Een vrouw heeft geen medelijden getoond voor haar vervreemde echtgenoot. Ze liet de machines in het ziekenhuis uitschakelen nadat hij een hersenbloeding had gekregen.

Dit gebeurde in China. Hoewel het koppel nog getrouwd was, leefden de twee niet meer samen. De 38-jarige man verliet zijn vrouw zo'n tien jaar geleden al.

Thuis bij zijn minnares kreeg hij een beroerte. Hij belandde op intensieve zorgen en zakte weg in een coma. De artsen contacteerden zijn echtgenote om toestemming te vragen voor een spoedoperatie. Toen ze arriveerde, werd haar verteld dat de overlevingskansen van haar man gering waren.

Beademing stoppen

"Naar verluidt zei de vrouw dat haar echtgenoot haar bedrogen had en haar niet steunde", meldt de Daily Mail. "Ze weigerde het toestemmingsformulier voor de operatie te ondertekenen en vroeg de artsen om de beademing te verwijderen en de pogingen om hem te redden te stoppen."

"De artsen hadden eerst geprobeerd om toestemming te krijgen van de minnares van de patiënt, maar die had het ziekenhuis al verlaten."

Geen liefde

"De echtgenote zei dat ze al tien jaar wist van het 'bedrog' en dat hij geen gevoelens voor haar had. Ze zei zelf ook niet van hem te houden."

Volg Redactie24 nu ook via WhatsApp