Oeps! Vrouw geeft zich bloot voor oogjes van hele speelplaats: "Zo beschaamd..."

door: STS
Meg
Afbeelding bron: Tiktok.com/@megmegmegitsmeg

Een vrouw is door de grond gezakt van schaamte nadat ze een briefje vond. Dat bleek afkomstig te zijn van de directeur van een nabijgelegen kleuterschool.

Het gaat om een Canadese vrouw die in het Verenigd Koninkrijk woont. In een briefje dat ze ontving werd de vrouw erop gewezen dat het raam van haar badkamer uitkijkt op de speelplaats van een kleuterschool. En dat de kleuters haar naakt hadden gezien.

In een TikTok-video leest de vrouw, Meg genaamd, het bericht voor: "Beste bewoner, het spijt mij om u te moeten schrijven over zo'n delicaat onderwerp, maar het leek mij gepast om u ervan bewust te maken dat uw badkamerraam gezien kan worden vanop de speelplaats van de kleuterschool."

"Gezien de omstandigheden vroegen wij ons af of u misschien kan overwegen om een rolgordijn aan te schaffen, om uzelf of onze kinderen niet in verlegenheid te brengen."

"Ik had geen idee dat ze konden binnenkijken. Ik weet niet wat ze gezien hebben. Of hoe dikwijls", zegt Meg. "Ik ben zo beschaamd om naar buiten te gaan."