Fans Linda Mertens lijken het nu echt wel zeker te weten: "Niet voor niets"

door: STG
lindamertensphotonews.jpg
Afbeelding bron: Photonews

Een klein jaar geleden zorgde Regi tijdens zijn concert in het Antwerpse Sportpaleis voor heel wat mysterie. Hij kondigde meteen grootse plannen aan.

Regi wist vorig jaar een groot mysterie op te voeren rond zijn nieuwe concertreeks in het Antwerpse Sportpaleis. Intussen speculeren fans al een jaar over een mogelijke comeback van Linda Mertens.

Afgelopen zomer zagen we meerdere filmpjes op sociale media verschijnen waarop duidelijk werd dat Linda terug aan het zingen is. Tot nu toe houdt Regi de lippen stijf op elkaar, maar dat is dus buiten de fans gerekend.

"Die heten niet voor niets ‘The Return’”, klinkt het onder meer in de reacties. Intussen duiken nieuwe beelden op uit het buitenland waar Linda het beste van zichzelf geeft. Of dat ook echt haar comeback in België inluidt, is koffiedik kijken.

“Ik ben heel blij dat Linda zich weer goed voelt, maar voor de rest kan ik daar niets meer over zeggen”, zei de dj een tijdje geleden nog in HLN Showbits. Al lichtte hij ook een stipje van de sluier. “Het allemaal een beetje begint te kloppen", klinkt het mysterieus.