Emotioneel moment voor Ann Van den Broeck tijdens afscheidsconcert ‘#LikeMe’

door: ASX
Ann Van den Broeck
Afbeelding bron: Instagram @annvandenbroeck13

Dit weekend valt definitief het doek over ‘#LikeMe’, de populaire Ketnet-reeks die in 2019 van start ging. Na meer dan 200 tours doorheen Vlaanderen en tien uitverkochte concerten in de Lotto Arena, schittert de muzikale bende vandaag een allerlaatste keer in het Sportpaleis.

Pech voor wie het concert nog wil meepikken. De twee concerten die vandaag plaatsvinden, zijn helemaal uitverkocht. Ook gisteren zat het Sportpaleis tot de nok gevuld om Camille, Pommelien Thijs en Maksim Stojanac een laatste keer samen aan het werk te zien.

Wie ook van de partij was, is actrice Ann Van den Broeck, die in de eerste twee seizoenen van de reeks de rol van Kristel op zich nam. In de serie sterft Kristel aan de gevolgen van kanker. Een verhaal dat de actrice nauw raakt, aangezien ze twee jaar geleden zelf met borstkanker te maken kreeg.

Ann had echter bijzonder goed nieuws voor de fans in de zaal. “Niet alle verhalen lopen slecht af”, weerklonk het in het Sportpaleis. “Vandaag sta ik kankervrij op het podium”, liet ze dolgelukkig weten. Een emotioneel moment voor zowel de actrice als de vele fans, die daarna volledig uit hun dak gingen met de meezingers uit de serie.