Vrouw geeft steek aan Conner Rousseau, maar die bijt van zich af: "Niet correct"

door: STS
Conner Rousseau
Afbeelding bron: Photonews

Conner Rousseau heeft op sociale media een vrouw op haar plaats gezet. "Ik begrijp nu helemaal waarom jij geen diploma hebt", had ze hem gestuurd.

"Ik wil toch even reageren op de mevrouw die mij een steek wou geven omdat ze dacht dat ik geen diploma heb. Sorry, ik wel een diploma behaald", zegt Conner Rousseau in een videoboodschap die hij op zijn Facebookpagina postte.

"Maar ik wil daar toch iets over zeggen. Ik vind het niet correct dat we mensen proberen een steek te geven omdat ze wel of geen diploma hebben, of omwille van welk diploma ze hebben."

Rechten studeren

"Afwerken waar je aan begint, dat vind ik belangrijk. Voor mij was het mentaal, voor mijn zelfvertrouwen, belangrijk dat ik was begonnen aan rechten. Ze hadden op school gezegd dat ik dat niet ging kunnen, en ik wilde tonen dat ik het wel kon."

"Maar ik heb in mijn periode als voorzitter ook mensen aangenomen die zelfs geen middelbare schooldiploma hadden, maar die een goede werkethiek hadden en die dat keigoed gedaan hebben."

"Een diploma is belangrijk, maar het is niet alles. Het is wat je ermee doet, en hoe je in het leven staat", besluit Rousseau.