VTM

Zo lief! Brecht uit 'Blind Getrouwd' deelt ontroerende woorden voor Jolien

door: LHX
Blind Getrouwd - Brecht - Jolien
Afbeelding bron: VTM

Van alle deelnemers aan het recentste seizoen van 'Blind Getrouwd' blijft er nog maar één koppel over. Dat zijn Brecht Heldenbergh en Jolien De Neve.

Enkele maanden na hun 'Blind Getrouwd'-avontuur zijn Brecht en Jolien nog steeds dolgelukkig samen. Dat blijkt nog maar eens uit een bericht dat Brecht deelt op Instagram ter gelegenheid van Valentijnsdag.

"Stel je voor, een leven lang WIJ...", schrijft hij bij een romantische foto van hem en Jolien. "Een leven waarin elke dag voelt als Valentijnsdag."

"Elke ochtend wakker worden naast een Duracellkonijn, elke dag thuiskomen van het werk en in de verte enthousiast 'Dag bolleke!' horen roepen, elke keer als we een film kijken mijn arm die begint te tintelen omdat je zo schattig op mijn borst in slaap gevallen bent, elke dag lachen met elkaars stommiteiten... Ik zou er verdorie voor tekenen!"

"Liefje, wil jij met mij nog vele mooie herinneringen maken en wil je nu en voor altijd mijn valentijn zijn?", besluit hij zijn lieve boodschap. Zijn volgers zijn ontroerd en reageren met massaal veel hartjes. "Te schattig dit", klinkt het. "Zo mooi gezegd."

In januari maakte het 'Blind Getrouwd'-koppel nog mooi nieuws bekend. Ze hebben een huis gevonden in Zottegem en kunnen dus eindelijk weer gaan samenwonen.