VTM

Na alle ophef: VTM neemt drastisch besluit over ‘Astrid & Natalia: back to reality’

door: PMN
Natalia en Astrid Coppens
Afbeelding bron: VTM

Vandaag is er al heel wat ophef geweest over het programma ‘Astrid & Natalia: Back to reality’. Bovendien zou het ook achter de schermen rommelen. Natalia is nu de kop van jut.

Natalia zou achter de schermen verschillende mensen van de productie “amateurs” genoemd hebben. Sommige medewerkers zouden zelfs niet meer met haar willen samenwerken. Intussen zou wel alles uitgepraat zijn.

Het programma krijgt ook heel wat kritiek te slikken. Natalia en Astrid Coppens moeten een maand lang leven als een alleenstaande moeder met vier kinderen. Dat brengt spanningen met zich mee.

VTM heeft nu beslist om het programma van antenne te halen. Het zal niet meer uitgezonden worden. “Om de sereniteit rond het thema en alle betrokkenen te laten terugkeren heeft VTM 2, samen met Astrid, Natalia en het productiehuis beslist om het programma niet langer uit te zenden”, klinkt het in een persbericht.

“In het programma werden Astrid en Natalia geconfronteerd met de uitdagingen van mensen die met een bescheiden budget moeten rondkomen. Uiteraard is er nog een groot verschil tussen de harde realiteit van het leven en de context van een reality-programma voor televisie. Die delicate oefening zorgde de voorbije dagen voor heel wat uiteenlopende meningen en controverse.”