VTM

Kijkers van ‘The Voice Kids’ weten het zeker: “Die zal winnen”

door: ASX
The Voice Kids - Pommelien, Coely, Metejoor en Laura
Afbeelding bron: VTM

Het zevende seizoen van ‘The Voice Kids’ bereikt stilaan haar orgelpunt. Na de gevreesde knockouts zijn nog 16 kandidaten in de running voor de eindoverwinning.

Die nemen het volgende week tegen elkaar op in de halve finale, waarna 8 kandidaten doorstoten naar de grote finale. Al lijkt het voor de meeste kijkers al een uitgemaakte zaak wie dit seizoen als eindoverwinnaar uit de bus komt.

Op social media gaan heel wat stemmen op voor de 14-jarige Sofian uit Gent. Tijdens de blind auditions wist de jonge knaap reeds de vier coaches te overtuigen. Uiteindelijk was het Metejoor die de tiener in zijn team mocht verwelkomen.

Tijdens de knockouts moest Sofian het opnemen tegen twee andere grote kleppers, Maud en Eliisa. Het werd Sofian die aan het langste eind mocht trekken. Een volledig terechte keuze, aldus de kijkers van het VTM-programma.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VTM (@vtm.be)

Volgens hen lijkt er dit jaar dan ook geen twijfel te bestaan over de winnaar van de populaire talentenjacht. “Dé winnaar van ‘The Voice Kids’. Als hij het niet gaat maken, weet ik het niet”, “Hij moet de finale winnen” en “Geef die meteen een platencontract”, de reacties zijn unaniem lovend.

Volgende week strijdt de tiener in de halve finale tegen medekandidaten Ezra, Marieke en Sid. Twee van hen stoten voor team Metejoor door naar de grote finale.