VTM

Dina Tersago heeft groot nieuws over 'Boer zkt Vrouw'

door: LHX
Dina Tersago in 'Boer Zkt Vrouw'
Afbeelding bron: VTM

Binnenkort wordt er een nieuw seizoen van 'Boer zkt Vrouw' uitgezonden op VTM. Dit keer gaan maar liefst zeven boeren op zoek naar de liefde.

Sanne, Thomas, Niels, Michiel, Bert en Martijn en Robbe zijn de boeren die dit jaar hun kans wagen in 'Boer zkt Vrouw'. Die laatste is een bijzondere: hij woont namelijk in Zweden.

Enkele maanden geleden werden de boeren voorgesteld aan het grote publiek, en inmiddels zijn de opnames al achter de rug. "Binnenkort kan je weer kijken naar een gloednieuwe reeks van 'Boer zkt Vrouw', schrijft presentatrice Dina Tersago dan ook op Instagram.

(Lees verder onder de post.)

Daarnaast heeft ze ook groot nieuws voor alle liefhebbers van het programma: er komt volgend jaar nóg een seizoen! De makers zijn zich er nu al op aan het voorbereiden.

"Lieve boeren en boerinnen, als jullie nog op zoek zijn naar de ware liefde, schrijf je dan in", maant Dina alle geïnteresseerden aan. "Of ken je iemand die op zoek is? Dan mag je het ook laten weten via een mailtje."

Het nieuws wordt door haar volgers op heel wat enthousiasme onthaald. "Joepie!", klinkt het in de reacties. "Yessss!" "Ik kijk ernaar uit."