Walter Grootaers doet schrikken: Hij denkt leverkanker gekregen te hebben door heel populaire drank

door: PMN
Afbeelding bron: Photonews

Walter Grootaers (69) is weer helemaal terug van weggeweest. De zanger is weer helemaal genezen van leverkanker. Walter denkt ook te oorzaak te weten hoe hij die leverkanker gekregen heeft.

 

Walter Grootaers heeft vandaag twee nieuwe singles uitgebracht. Het zijn twee solosingles. Dit staat dus los van zijn werk bij ‘De Kreuners’.

Walter denkt te weten hoe hij die leverkanker gekregen heeft. Hij zegt dat het niet komt door alcohol. “Na twee bacardi’s sta ik op mijne kop”, zegt hij in Het Laatste Nieuws. “Later ben ik overgeschakeld op wodka omdat ik vond dat er in bacardi te veel suikers zitten.”

Walter Grootaers denkt dat hij leverkanker kreeg van cola-zero

De zanger dronk er nog altijd iets bij. “Er moest altijd veel cola-zero bij. Misschien is dat wel de oorzaak. Ze zeggen dat dit moeilijk te bepalen is en heel persoonlijk is…Maar in mijn geval zou het wel eens kunnen kloppen.”

“Ik denk dat het komt van de aspartaam die in cola-zero zit. Ik heb gelezen dat die stof wel invloed kan hebben. Niet als je elke dag één colaatje drinkt, maar ik heb daar echt hele camions van gedronken.”