VTM

Andy Peelman krijgt er opnieuw stevig van langs: “Met zijn belachelijk gedoe”

door: ASX
Afbeelding bron: VTM

“Elk voordeel heb z’n nadeel”, het blijft een legendarische uitspraak van wijlen Johan Cruijff. Echter wel eentje met een grond van waarheid in. Zo staat ‘bekend zijn’ tegenwoordig garant voor ‘bakken kritiek krijgen’. Vraag dat maar aan Zita Wauters of Andy Peelman.

De acteur uit ‘De Buurtpolitie’ was in het verleden al vaker kop van jut. Ook nu krijgt het VTM-gezicht op social media weer heel wat bagger over zich heen. De reden? Andy maakt vanavond zijn opwachting in het gloednieuwe programma van de broertjes Coppens.

En dat blijkt heel wat mensen tegen de borst te stoten. “Altijd weer die Andy, pffff”, “Mijn goesting is al over”, “Maakt alle programma’s kapot” en “Met zijn belachelijk gedoe”. Het is maar een kleine greep uit de haatcommentaren die gratuit op Facebook gepost worden.

Opvallend; Andy zelf neemt de tijd om één voor één op de haatberichten te reageren. Op de reactie “Geen goesting om op die Peelman zijn kop te zien”, reageert Andy heel gevat: “Het is maar 1 keer, je kan het!”

Wie wél – net als wij – fan is van Andy, kan vanavond terecht bij VTM om 20H30 voor de eerste aflevering van ‘The Big Bang’. Naast Andy Peelman zien we ook onder meer Dina Tersago, Nora Gharib en Bart Appeltans.