VTM

Alle kijkers hebben hetzelfde te zeggen over kersverse 'The Voice Kids'-winnares Sikudhani

door: COS
The Voice Kids - Sikudhani en Pommelien Thijs
Afbeelding bron: VTM

Vrijdag werd de finale van 'The Voice Kids'. De talenten waren aan elkaar gewaagd, maar het was Sikudhani die 'klein Vlaanderen' kon overtuigen.

Acht jonge finalisten knalden op het podium in de strijd om de felbegeerde titel van 'The Voice Kids' van 2023. De 13-jarige Sikudhani uit team Pommelien Thijs overtuigde de digitale publieksjury met haar stem en performance en sleepte de kroon binnen als winnares van The Voice Kids 2023.

Op sociale media willen alle kijkers hetzelfde kwijt over Sikudhani. "Terechte winnares, wat een engelenstem", klinkt het. "Ze waren allemaal goed maar de beste heeft gewonnen", zegt een andere kijker. "Prachtig! Proficiat, verdiend gewonnen", lezen we nog meermaals.

"Proficiat aan de winnares. Ze waren alle 8 fantastisch, maar zij was wel veruit de beste bij de laatste 4. Allemaal toppertjes dit jaar!", wil een fan kwijt. "Terechte winnaar. Wat een stem. Alle vier de kandidaten trouwens", zegt nog iemand.

"Ze was de beste. Dit meisje heeft een stem van een engel. Wauw, ik kan uren naar haar luisteren", wil nog een kijker kwijt. "Zeer terechte winnares, een wonderlijke stem. Daar gaan we nog veel van horen", weet iemand nu al zeker. Sikudhani bracht op middernacht haar eerste single 'Who You Are', een cover van Jessie J, uit.