Elektrische fiets kopen hoeft niet duur te zijn: "Bij ons zijn ze tot 65% goedkoper"

door: STS
Elektrische fiets
Afbeelding bron: Unsplash (Archieffoto)

Voor wie de aankoop van een nieuwe elektrische fiets te duur vindt is er nu een alternatief. Een bedrijf biedt nu refurbished elektrische fietsen aan.

Dat zijn elektrische fietsen die een tweede leven krijgen nadat ze hersteld zijn geworden. De fietsen worden geïnspecteerd en gerepareerd in het refurbishment center van Upway in Mechelen. Doordat het niet om splinternieuwe fietsen gaat, worden ze veel goedkoper verkocht.

"Wij bieden refurbished elektrische fietsen van topmerken aan die tot 65% voordeliger zijn dan een nieuw model", klinkt het. Het gaat om een breed gamma aan elektrische fietsen: stadsfietsen, mountainbikes, plooifietsen, speedpedelecs...

CEO Toussaint Wattinne: "Elektrische fietsen zijn de voorbije jaren op grote schaal doorgebroken, maar ze worden nog veel te snel afgeschreven. Het is perfect mogelijk om een e-bike een tweede leven te geven.

De refurbished e-bikes zijn tot 65 procent goedkoper dan een nieuwe elektrische fiets. Zonder aan kwaliteit en betrouwbaarheid in te boeten. Deze elektrische fietsen zijn online te koop en worden binnen vier dagen aan huis geleverd."

Volg Redactie24 nu op Instagram