Delhaize heeft goed nieuws voor klanten: "Goedkoopst mogelijke tarief"

door: STS
Delhaize
Afbeelding bron: Photonews

Delhaize heeft groot nieuws te melden. De supermarktketen heeft het eerste snellaadstation voor elektrische wagens ingehuldigd.

Dinsdag werd het eerste snellaadstation officieel ingehuldigd op de parking van de Delhaize in Kasterlee. Het moet het eerste van vele worden in ons land.

"We willen als retailer actief meewerken aan de transitie naar een duurzame mobiliteit door automobilisten de kans te geven hun wagen op hun rijtraject of bijvoorbeeld tijdens de wekelijkse boodschappen op te laden", klinkt het bij Delhaize.

"Mensen die hun elektrisch voertuig opladen bij Delhaize, kunnen dat doen aan het goedkoopst mogelijke tarief, dat 20% lager ligt dan het gemiddelde: bij Delhaize laad je al voor € 0,65 per kilowattuur."

"Een laadpunt kan op voorhand vanop afstand gereserveerd worden via de Electra-app, zodat klanten zeker zijn van hun laadbeurt en betalen kan met bankkaart, oplaadpas of via de Electra-applicatie."

"Op termijn komt er ook een digitale integratie met het SuperPlus getrouwheidsprogramma van Delhaize om klanten nog meer voordelen te bieden."

"De bedoeling is dat tegen eind 2025 alle potentiële laadpunten operationeel zijn. Tegen het einde van dit jaar zullen er laadstations beschikbaar zijn op de parkings van een twintigtal Delhaize-winkels."