ALDI-klant razend: "Schaam jullie, ik laat dit aan de FOD Economie weten!"

door: STS
aldi
Afbeelding bron: MRO

ALDI krijgt heel wat kritiek. Een populair item was in sneltempo uitverkocht. Het gaat om een haarstylingset, die vanaf 27 april verkocht werd.

Dat werd op Facebook aangekondigd, en enkele klanten reageerden boos. "Alweer marginale lokreclame, amper zes stuks voor een winkel waar meer dan dertig man voor de deur stond, en dit voor de tweede keer. Echt lachwekkend dit! Beter eens met personeel praten over zaken verstoppen en aan vriendjes laten weten waar ze precies moeten zijn. Schaam jullie, ALDI", schreef een vrouw.

De klantendienst van ALDI reageerde hier nog niet op, maar een werkneemster van ALDI wel. "Wij als werknemer bij ALDI krijgen zelfs niet eens de kans hoor... Ik wou dit ook graag en moest mijn mama sturen. Helaas was het direct uitverkocht, ze stonden met twintig man al voor de deur."

"Ik moet wel zeggen dat ze schandalig weinig inslaan telkens en ze weten goed genoeg dat het zo'n succes is", voegde ze er nog aan toe.

FOD Economie contacteren

De vrouw die het eerst gereageerd had, schreef daarop: "Inderdaad, onmogelijk om eentje te pakken te krijgen. Lokvogelpraktijken. Ik ga het toch maar aan de FOD Economie laten weten."

Volg Redactie24 nu ook via WhatsApp