Deelnemers tweede seizoen 'De expeditie' nu al bekendgemaakt: Herken jij ze?

door: LHX
Expeditie Groenland
Afbeelding bron: Play4

In 'De expeditie: Groenland' doorkruisten onder meer Pommelien Thijs, Tine Embrechts Viktor Verhulst en Sven Mary samen het ijskoude Groenland. Het werd een enorm zware beproeving.

'De expeditie: Groenland' werd erg gesmaakt door de kijkers. Daarom maakte Play4 in februari bekend dat er een tweede seizoen komt van het programma.

Vorige week had de zender nóg meer nieuws. De bestemming wordt dit keer niet de vrieskou op Groenland, maar wel de verzengende hitte en droogte van Namibië.

De woestijn daar is een van de droogste op aarde. Per jaar valt er slechts 2 tot 85 millimeter regen. Bovendien waait het er voortdurend, waardoor het zand de deelnemers zeker parten zal spelen.

Wie dit keer de expeditieleden zijn, was tot vandaag nog een groot mysterie. Nu deelt Play4 echter foto's van de acht deelnemers. Klein detail: ze hebben een sluier rond hun hoofd, waardoor enkel hun ogen zichtbaar zijn.

Toch worden de meesten van hen al snel herkend. Volgens de Play4-kijkers zijn het niemand minder dan actrice Nathalie Meskens, presentator Dieter Coppens, 'Knokke Off'-acteur Willem De Schryver, comedian Serine Ayari, presentatrice Linde Merckpoel, acteur Tom Van Dyck, presentator Andy Peelman en actrice Janne Desmet. Of wat denk jij?