Trakteer jezelf dit weekend op een Netflix-romcomserie die iedereen wil zien: “Echt in een deuk gelegen, heerlijk”

door: WVDS
Nobody Wants This Netflix serie
Afbeelding bron: Netflix

Eind vorige maand kwam Netflix opzetten met een nieuwe romcomserie. Een verkwikkende reeks met leuke dialogen en personages. Hij staat al de tweede week op rij op de tweede plaats in de Netflix top 10 van series in België.

In de serie Nobody Wants This is een seks- en datingpodcastpresentatrice Joanne nogal hard voor mannen en hun aanpak tijdens dates. Maar dan ontmoet ze de vrome, net opnieuw vrijgezel geworden rabbijn Noah. 

Een sekspodcastprsentatrice en een rabbijn, dat geeft vonken en tegenwerkingen in Nobody Wants This op Netflix

Kristen Bell in de rol van Joanne en Adam Brody in die van Noah voelen een bijna instant ‘vonk’ wanneer ze aan de praat raken. Met hun verschillende kijk op het leven zijn er voor hen ook veel moderne obstakels in de liefde.

Nobody Wants This op Netflix brengt ook in beeld hoe soms goedbedoelende tussenkomsten van haar zus Morgan (Justine Lupe) en zijn broer Sasha (Timothy Simons) voor verwarring zorgen. Ook zijn enkele familieleden heel duidelijk dat ze hun relatie willen saboteren. 

Kijkers houden van deze luchtige en toch ook inhoudelijke romcom. “Heerlijk, heb genoten”, “Leuke serie, oprecht grappig ook op veel momenten “, “Ik vond het echt vermakelijk om naar deze serie te kijken. Herkenbare dingen en heb soms echt in deuk gelegen, heerlijk”

Tags