Netflix heeft opnieuw een hit te pakken: Wereldwijd en in België houdt keiharde actiefilm kijkers in zijn ban

door: WVDS
Hitman: Agent 47 Netlix film
Afbeelding bron: Netflix

Op Netflix staat sinds kort een actiefilm uit 2015. Een film die destijds niet zoveel succes had, doet dat nu wel in overtreffende trap op Netflix.

In de wereldwijde lijst van Netflix komt deze bikkelharde actiefilm binnen op de zevende plaats. In België staat hij in één ruk aan de top. Hitman: Agent 47 is gebaseerd op het videospel.

De film werd geregisseerd door Aleksander Bach. De hoofdrollen worden vertolkt door Rupert Friend, Hannah Ware, Zachary Quinto, Ciarán Hinds, Thomas Kretschmann en Angelababy.

Het verhaal van Hitman: Agent 47 op Netflix

Maak kennis met Agent 47, een genetisch gemodificeerde huurmoordenaar met een barcode op zijn achterhoofd, waarvan de laatste twee cijfers zijn naam vormen. Hij is het resultaat van tientallen jaren onderzoek en 46 eerdere prototypes.

Zijn missie? Een megabedrijf uitschakelen dat geheimen over de agenten wil stelen om een leger van supermoordenaars te creëren. Maar hij staat er niet alleen voor. Samen met Katia, een jonge vrouw, moet hij de vijand verslaan. Tijdens hun avontuur ontdekt Agent 47 meer over zijn eigen oorsprong, dankzij Katia’s vader, de man die hem heeft gecreëerd.

Tags