Ryanair-baas wil nieuwe beperking invoeren voor alle passagiers die in een vliegtuig stappen

door: MRO
Afbeelding bron: Photonews

De baas van Ryanair, Michael O'Leary, pleit voor een nieuwe beperking voor alle passagiers die in een vliegtuig stappen. Hij wil overdreven alcoholgebruik bannen. Dit zorgt immers vaker voor problemen tijdens een vlucht.

De CEO van Ryanair kaart een toenemend probleem aan. Hij vertelt dat er steeds vaker problemen voorkomen in een vliegtuig met passagiers die te veel gedronken hebben. 

Daarom wil Michael O'Leary een beperking van het alcoholgebruik invoeren. Hij vindt dat passagiers die in een vliegtuig stappen op de luchthaven maximaal twee drankjes zouden mogen nuttigen.

Aan Daily Telegraph vertelt de Ryanair-baas dat we niet toelaten dat mensen drinken en rijden, maar dat we ze wel dronken in een vliegtuig laten stappen. Bovendien wordt drank nu vaker gecombineerd met andere middeltjes.

"Het is de mix waardoor je veel vaker agressief gedrag krijgt dat moeilijk te managen is", zegt hij. Zulke problemen stellen zich vooral op bepaalde vluchten, zoals naar Ibiza of naar bepaalde Griekse eilanden.

Tags ryanair