Kathleen Aerts grijpt in na dood van haar moeder: “Te pijnlijk”

door: PMN
Kathleen Aerts
Afbeelding bron: Instagram @kathleen_aerts

Kathleen Aerts heeft met haar gezin het geluk gevonden in Zuid-Afrika. Ze woont daar met haar man Steven en hun twee kinderen. Ze hebben het er uitstekend naar hun zin.

Kathleen Aerts en haar man Steven baten in Zuid-Afrika een reisbureau uit. Ze wonen op een beveiligd domein met zo’n 5.000 inwoners. “Het is niet zo dat ik me onveilig voel”, vertelt Kathleen in Story.

“Ik ga zoals iedereen shoppen in Kaapstad of Paarl. Maar net zoals in België kan je op het verkeerde moment op de verkeerde plaats zijn. Ik heb niet bewust gekozen voor een beveiligd domein met slagbomen.”

Kathleen haar mama verhuisde destijds mee naar Zuid-Afrika. Ze overleed drie jaar geleden. Kathleen haar mama overleed ten gevolge van jongdementie.

“Dat gemis gaat nooit weg”, legt Kathleen uit. Ze heeft wel ingegrepen. “Ik heb haar sofa weggedaan, die riep te veel pijnlijke herinneringen op, ze zit voor altijd in mijn hart.”

“Het overlijden van mijn papa kwam harder aan omdat hij jonger was en hij plots stierf aan een hartaderbreuk. Mijn mama is ziek geworden op haar 50ste, mijn papa is gestorven op zijn 52ste.”