Forse uithaal naar Britse koninklijke familie: “Sinds Meghan gaat het met prins Harry compleet bergafwaarts”

bron: Het Laatste Nieuws
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Politicus Nigel Farage (55), de leider van de Britse Brexit Party, heeft fors uitgehaald naar meerdere leden van de Britse koninklijke familie. Prins Harry en zijn vrouw Meghan moesten het ontgelden, maar ook prins Charles en zelfs de ‘Queen Mother’, de moeder van koningin Elizabeth, kregen een ferme sneer. Over de Queen zelf was Farage dan weer lovend.

Nigel Farrage deed zijn uitspraken op een voor media besloten bijeenkomst van een Australische groep conservatieven. De krant The Guardian heeft hiervan geluidsopnamen in handen. Farage sprak lovende woorden over Elizabeth. Hij omschreef haar als “een ongelooflijke, ontzagwekkende vrouw, waar we ontzettend blij mee moeten zijn”.

Prins Charles viel hij aan op zijn rol in de strijd tegen de opwarming van de aarde. Charles roept regeringsleiders namelijk regelmatig op om in actie te komen. Farage zei te hopen dat Elizabeth nog lang op de troon zal zitten, om te voorkomen dat Charles ooit koning wordt.

Prins Harry
Aangezien koningin Elizabeth de genen van haar moeder heeft geërfd, heeft Farage er goede hoop op dat ze nog wel een hele tijd aanblijft als koningin. “Haar moeder was een met overgewicht kampende, gin-drinkende, kettingroker die alsnog 101 jaar werd”, zegt de politicus over haar moeder. Ook prins Harry en Meghan moesten het ontgelden. Farage noemt Harry een “jonge, dappere, echte man”.

Hij was een veelbelovende officier die naar Afghanistan werd gezonden, maar met wie het “bergafwaarts is gegaan” sinds zijn relatie met Meghan. Ook de keuze van het koppel om omwille van de klimaatverandering maximaal twee kinderen te krijgen, vindt Farage pure onzin. “Of prins Harry twee kinderen krijgt is irrelevant, aangezien er in totaal 2,6 miljard mensen wonen in China en India."