VTM

Een onverwachte wending bij boer Thomas in 'Boer zkt Vrouw'

door: LHX
Dina Tersago en boer Thomas
Afbeelding bron: VTM

Deze zondag wordt de negende aflevering van 'Boer zkt Vrouw' uitgezonden op VTM. Het moment van de waarheid komt stilaan héél dichtbij voor de boeren.

Aan het begin van dit seizoen van 'Boer zkt Vrouw' beloofde Dina Tersago aan de kijkers enkele onverwachte wendingen. Deze week is het zover.

Het lijkt erop dat er bij boer Thomas dames zélf beslissen om op te stappen. Net voor het keuzemoment krijgt hij immers het gevoel dat niet alle vier de vrouwen nog voor hem willen gaan. Daarom opteert hij voor een alternatieve weg.

Dina Tersago komt ter plaatse en legt Silke, Chloë, Amber en Fien op de rooster. De grote vraag: is er iemand die zelf de handdoek in de ring wil gooien?

Bij de andere boeren komt het keuzemoment ook dichterbij. Na de aanvaring tussen Lynnsie en Lisanne vorige week beseft Martijn dat hij zijn boerderij deelt met drie totaal verschillende karakters. Dat maakt het er niet makkelijker op. Daarom roept hij hulp in van zijn zus.

Bij boerin Sanne zijn er nog maar twee mannen over: Boris en Robin. Zij lijkt stilaan te ontdooien. Bij boer Michiel komen er dan weer heel wat emoties boven. Anouchka deelt haar gevoelens met hem, aan de hand van een zelfgeschreven gedicht dat hem tot tranen toe beroert.

?