Keano Liebart, kleinzoon van Jean-Marie Pfaff, neemt besluit over zijn modellencarrière

door: PMN
Keano Liebart
Afbeelding bron: Instagram@liebart_keano

Keano Liebart (19) en Liam Liebart (17) zijn kleinkinderen van Jean-Marie Pfaff. Zo komen nu in het showbizznieuws nadat ze een carrière wagen als model. Ze hebben daar een besluit over genomen.

Keano Liebart en Liam Liebart zijn de twee zonen van Nicolas Liebart en Debby Pfaff. Ze fungeren als model voor de nieuwe campagne van Zumo Men’s Wear. Op die manier zetten ze ook hun eerste stappen in de modellenwereld.

De twee broers hebben goed nagedacht over hun modellencarrière. “Mijn studies gaan voor alles”, benadrukt Keano in Het Laatste Nieuws. Hij studeert Internationaal Ondernemen aan de Karel de Grote Hogeschool in Antwerpen.

"Als ik morgen een vet modellencontract krijg, laat ik het voetbal misschien wel vallen"

Liam en Keano spelen ook voetbal. Liam speelt in eerste provinciale bij HRS Haasdonk en Keano bij Bazel. “Maar als ik morgen een vet modellencontract krijg, laat ik voetbal misschien vallen…”, bedenkt Keano zich.

“Ik wil dit gewoon proberen. Mode heeft me altijd al geïnteresseerd. Als je veel proeft in het leven, kun je later beter kiezen wat je het liefst doet”, besluit hij.