Werd Zoë (33) dan toch van de rots geduwd? Echtgenoot is opgepakt: "Dit komt dubbel hard binnen bij de familie"

door: STS
moord misdaad
Afbeelding bron: Shutterstock.com

Het overlijden van de 33-jarige Zoë Snoeks roept bijna twee jaar later nog steeds vragen op. In die mate zelfs, dat haar echtgenoot nu verdacht wordt van moord.

Zoë Snoeks uit Meerhout maakte op 2 november 2021 een wandeling in de Ardennen, samen met haar echtgenoot.

Bij Le Hérou, een rots die een trekpleister is, liep het mis. Zoë stortte meters naar beneden en overleefde die val niet. Haar echtgenoot zei dat hij op het moment van de val de andere kant opkeek.

Nu is de dertiger, die eerder al eens verhoord werd op de plaats van de feiten, opgepakt. Hij wordt ervan verdacht Zoë geduwd te hebben en zo de fatale val veroorzaakt te hebben.

Dat komt omdat er volgens het parket nieuwe elementen zijn opgedoken in het onderzoek. Om welke elementen het precies gaat, is nog niet bekendgemaakt. De man ontkent alleszins Zoë van de rots geduwd te hebben.

"Dit nieuws komt voor ons als familie dubbel hard binnen", vertelde de vader van het slachtoffer aan Gazet van Antwerpen.

"We wisten dat de speurders bezig waren met een zwaar onderzoek naar de ex-partner van Zoë, maar het is sowieso een klap om nu te horen dat hij inderdaad is opgepakt voor moord. We krijgen onze dochter hier niet mee terug, maar het belangrijkste is dat gerechtigheid kan geschieden."

(Archieffoto)