Schandaal lekt uit: “Ze kon niet werken zolang ze geen seks had”

door: BVDO
Afbeelding bron: Pixabay

De gevangenis van Lantin is opgeschrikt door een seksschandaal. Enkele werknemers zouden seksfeestjes gehouden hebben, zowel buiten als binnen de gevangenismuren.

Een klein groepje van de penitentiair beambten, waaronder ook drie vrouwen, zouden orgieën hebben georganiseerd. Eerst buiten de gevangenis, maar later ook binnen de muren.

Een vrouw, S. genaamd, zou de spilfiguur in het hele seksschandaal zijn, zo meldt een getuige aan de kranten van Sudinfo. “Van 6 uur ’s ochtends liet ze weten dat ze niet kon werken zolang ze geen seks had”, vertelt die aan de Waalse krant.

Het ging om een vrouw die eerst als bezoekster over de vloer kwam in Lantin, omdat haar broer er vastzat voor een moord op een homoseksuele man.

“Haar toelating tot Lantin was een donderslag bij heldere hemel, vooral omdat ze van een jaar lang bezoekster te zijn van de ene op de andere dag een collega werd”, klinkt het nog.

De vrouw is ondertussen overgeplaatst naar een vrouwenafdeling, om “haar seksuele driften tot bedaren te brengen”, klinkt het.