Drievoudige moord in Kessel-Lo: Politie staat voor raadsel en vraagt hulp

door: MRO
kessello
Afbeelding bron: Federale politie

De politie is op zoek naar getuigen die kunnen helpen bij het onderzoek naar een drievoudige moord in Kessel-Lo. In de nacht van vrijdag 10 juni op zaterdag 11 juni 2022 werden drie mensen met verschillende messteken vermoord in de Zavelstraat.

De 54-jarige Anita, haar zoon Wesley en huisgenoot Rikki werden gruwelijk vermoord met een mes in haar huis in de Zavelstraat in Kessel-Lo. Het is nog steeds niet duidelijk waarom de drie mensen vermoord werden.

Vermoedelijk zijn de dader of daders via de achtertuinen en de bossen weggelopen van de plaats van de feiten. Deze vluchtroute leidt naar het Heidebloempad en de Bovenloweg. De politie is in het kader van het onderzoek op zoek naar 4 belangrijke getuigen, met name 1 wandelaar en 3 fietsers.

Omschrijving:

De wandelaar - Op de Bovenloweg wandelde, rond het tijdstip van de feiten, een persoon. Hij heeft een witte huidskleur, is stevig gebouwd en heeft kortgeschoren haar. Hij stapt met een stevige tred. Op de binnenkant van zijn rechteronderarm heeft hij een zwarte verkleuring, dit zou mogelijk een tatoeage kunnen zijn.

Hij droeg een donkere broek, een donkere jas met opgestroopte mouwen en lichtkleurige sneakers met centraal aan de zijkant en de achterkant een zwarte tekening en achteraan ook een klein, reflecterend stuk. Hij droeg ook een donkere hoofdtelefoon.

De eerste fietser reed rond 2.00 uur door de Zavelstraat, komende vanaf de Platte Lostraat. De tweede fietser volgde niet veel later dezelfde route. Rond 3.30 uur reed een derde fietser door de Zavelstraat tot het kruispunt met de Wolvenstraat. Daar keerde de man om, keek hij nog even op zijn gsm en reed hij terug door de Zavelstraat.

Politie zoekt getuigen

Indien u deze personen herkent of indien u zichzelf herkent, neem dan contact met de politie. De politie is verder ook op zoek naar mensen die in de nacht van 10 op 11 juni 2022, of de dagen ervoor of erna, iets verdachts hebben opgemerkt in de omgeving van de Zavelstraat.

Hebt u voertuigen, personen of verdachte handelingen gezien of hebt u een voorwerp gevonden, neem dan contact op met de politie. Elk detail kan belangrijk zijn. 

Je kan de politie contacteren via het gratis nummer 0800/30 300.