Kijkers van ‘Thuis’ zijn er rotsvast van overtuigd: 'Dit personage keert terug'

door: ASX
Afbeelding bron: Photonews

De spannende verhaallijn rond de moord op advocaat Alexander Cosyns (Erik Goossens) kende afgelopen vrijdag haar apotheose in ‘Thuis’. Marianne Bastiaens, een personage dat sinds dag één vertolkt wordt door Leah Thys, ging zichzelf aangeven bij de politie.

En zo ziet het ernaar uit dat de populaire VRT-soap opnieuw een sterkhouder verliest. Als Marianne veroordeeld wordt voor moord, draait het personage immers voor jaren de nor in. Of niet?

Trouwe fans van de soap zien het namelijk niet zo’n vaart lopen. Op Facebook zijn de meesten het roerend eens: “Ze komt zeker terug”. Daarnaast wordt Leah Thys ook nog overladen met complimenten voor haar sterke acteerprestaties in deze verhaallijn. “Topactrice”, klinkt het massaal.

Enkele kijkers menen te weten dat Leah Thys slechts voor een korte periode uit ‘Thuis’ verdwijnt. “Ze heeft een ingreep ondergaan” en “Leah herstelt tijdens haar rustperiode”, lezen we onder andere. Of Leah Thys al dan niet definitief uit ‘Thuis’ verdwijnt zal in de komende weken allicht duidelijk worden.