Josje Huisman moet vlak voor komst tweede kindje afscheid nemen: "Met pijn in het hart"

door: COS
josje huisman
Afbeelding bron: Photonews

Josje Huisman maakt zich klaar voor de komst van haar tweede kindje. Dat zouden Josje en haar partner Leon nog deze maand mogen verwelkomen.

Voor de komst van het tweede kindje van Josje Huisman, heeft het ex-K3'tje een moeilijke knoop doorgehakt. "Met pijn in het hart, misschien verklapte de story van vandaag al genoeg; ik ga afscheid nemen van Evert, mijn eigen Chateau Jos", vertelt Josje op Instagram.

Drie jaar geleden kocht Josje een gele bestelwagen die ze ombouwde tot een charmant camperbusje. "Hoe snel kan een mensenleven veranderen: van denken voor altijd single mom te blijven, naar nieuwe liefde vinden en opnieuw in verwachting zijn!"

"Eerst dacht ik allerlei aanpassingen en uitbreidingen te doen aan deze bus, zodat we ook met 4 ermee weg zouden kunnen. En hoewel dat misschien best mogelijk is, gaan we toch op zoek naar een ruimer model om de ultimate vanlife te ervaren met z'n viertjes!"

"Ik heb misschien een beetje te lang zitten wikken en wegen, omdat ik het soms lastig vind om harteprojecten zoals dit los te laten, maar soms weet je wanneer het tijd is om te laten gaan, een nieuwe fase breekt aan, nieuwe avonturen wachten en daar hoort bijpassend vervoer bij."