Netflix heeft fantastisch nieuws voor fans van Wednesday

door: WVDS
WEDNESDAY, Netflix serie
Afbeelding bron: Netflix

Netflix heeft aangekondigd dat de productie van het langverwachte tweede seizoen van Wednesday officieel van start is gegaan.

Laten we even teruggaan naar het eerste seizoen van Wednesday dat alle verwachtingen overtrof en een van Netflix's grootste hits werd. Het staat zelfs op de tweede plek van de populairste tv-series op Netflix met 1,237 miljard kijkuren in de eerste 28 dagen.

In record tijd werd beslist een tweede seizoen te maken. Nu laat Netflix weten dat de opnames van het tweede seizoen zijn gestart in Ierland.

Naast vertrouwde gezichten zoals Catherine Zeta-Jones, Luis Guzmán, Isaac Ordonez en Luyanda Unati Lewis-Nyawo, verwelkomt de serie ook een aantal nieuwe castleden. De nieuwkomers zijn Steve Buscemi, Billie Piper, Evie Templeton, Owen Painter en Noah Taylor.

Op de lijst van uitvoerend producenten valt wel op dat de naam van hoofdactrice Jenna Ortega aanwezig is voor dit tweede seizoen van Wednesday.

In een aankondigingsvideo zien we dat Thing, een favoriet personage bij de fans, de nieuwe scripts levert aan de castleden op de set. Netflix heeft speciaal voor de gelegenheid een nieuw TikTok-kanaal opgericht, "Thing Tok", volledig gewijd aan Wednesday vanuit het unieke perspectief van Thing.

"We zijn erg enthousiast dat de hele Addams-familie zich dit seizoen bij ons zal aansluiten op de Nevermore Academy, samen met een mix van iconische en nieuwe gezichten", zeggen de makers, uitvoerende producenten en showrunners Alfred Gough en Miles Millar. Meer nieuws volgt binnenkort!

Tags