Marthe De Pillecyn van K3 doet iedereen lachen met grappige onthulling: "Niet volgens de regels"

door: COS
K3 - Marthe De Pillecyn, Hanne Verbruggen en Julia Boschman
Afbeelding bron: Photonews

De meisjes van K3 kunnen beginnen aftellen naar de voorbereidingen en première van 'De 3 Biggetjes'. Ze brachten deze week het gelijknamige album uit.

Voor de meisjes van K3 het eindejaar vieren en zich beginnen voor te bereiden op 'De 3 Biggetjes', staan er nog een aantal dingen op de agenda. Zo mochten Hanne Verbruggen, Marthe De Pillecyn en Julia Boschman zopas nog iets aankondigen.

Hanne, Marthe en Julia zullen optreden tijdens de Studio 100 SingAlong op 1, 7 en 8 december. Dat doen ze voor een volwassen publiek. Op 2 en 3 december zijn de meisjes ook van de partij op 'De Grote Sinterklaasshow'.

Opvallend: Sinterklaas moet nog komen, maar Marthes kerstboom staat er al. Of moeten we zeggen 'nog'? "Die staat er eigenlijk al een paar jaar. Ik heb die eigenlijk nooit afgebroken", geeft Marthe toe bij HLN Showbits.

"Ik vind dat: één, supergezellig om zo 's avonds die lichtjes aan te doen. En twee, ik heb dus twee katten en in het begin kropen die daar altijd in. Dan kwam ik soms thuis en lagen al die ballen daar dan uit. En nu zien die die eigenlijk niet meer staan, dus die kruipen daar ook niet meer in."

Wat ze dan met de kerstboom doet in de andere seizoenen? "Een zomerboom, een herfstboom, een lenteboom. Ik vind dat keigezellig. Het is niet volgens de regels, maar ja...", aldus Marthe De Pillecyn bij Showbits.