Marie Verhulst stelt orde op zaken over vermeende ruzie met Koen Crucke

door: COS
Marie Verhulst
Afbeelding bron: Photonews

Marie Verhulst heeft samen met Samson een nieuw liedje uit: 'Bibberlip'. Ze bereiden zich momenteel ook voor op de kerstshows die er in december aankomen.

Tijdens die kerstshows is er geen plek meer voor Alberto en Van Leemhuyzen, gespeeld door Koen Crucke en Walter Baele. Dat zorgde vooral bij Koen voor veel teleurstelling. Al is een terugkeer volgens Marie Verhulst niet volledig uitgesloten.

"Alberto en Van Leemhuyzen zijn niet dood, die wonen gewoon nog in het Samson-dorp. Dus alles kan altijd", zegt ze aan HLN Showbits. "Het is niet omdat ze nu niet in de kerstshow zitten dat ze er volgend jaar niet inzitten. Of dat er niet nog eens een liedje zou verschijnen over hen, maar dat weten we nu gewoon nog niet."

Marie benadrukt dat alles nog helemaal goed zit met haar (ex-)collega's. "Iedereen dacht ook dat we ineens gigantische ruzies hadden en zo. Dat was helemaal niet het geval", verduidelijk Marie.

"Koen belde mij en die zei: 'Hebben wij ruzie?' Ik zei: 'Nee, helemaal niet.' Dus voor ons is er eigenlijk nooit een probleem geweest. Het heeft lang geduurd, maar ik hoop dat de mensen nu wel mee zijn dat er eigenlijk helemaal geen probleem was", aldus Marie.