Fans omvergeblazen door Laura Tesoro en Metejoor: Iedereen wil hetzelfde kwijt

door: COS
Laura Tesoro in 'The Voice Kids'
Afbeelding bron: VTM

Vanavond is er de spannende finale van 'The Voice Kids'. Coaches Metejoor, Laura Tesoro, Pommelien Thijs en Coely hopen natuurlijk allemaal op de overwinning voor hun teams.

Vanavond zijn Metejoor en Laura Tesoro concurrenten, maar vanochtend sloegen ze de handen in elkaar. Tijdens de Blind Auditions van 'The Voice Kids' brachten ze samen al 'Wat Wil Je Van Mij' van Metejoor en Hannah Mae. Dat deden ze op Qmusic nog eens over.

"Ik vind het zo stiekem beter", klinkt het op sociale media. "Ik vind deze versie zelfs beter! Hoe goed klinken die twee samen?? Fantastisch!", laat nog een fan weten. "Ik vind deze versie echt mooier! Hopelijk binnenkort een eigen liedje samen."

"Dit is echt een topduo", vindt nog iemand. "Nu samen een nummer uitbrengen", droomt nog een fan luidop. "Was zo mooi, dankjewel Qmusic om mijn ochtend op te fleuren. Hier mogen ze echt wel iets mee gaan doen. Was een kippenvelmoment", klinkt het nog.

Laura zingt natuurlijk uitsluitend in het Engels, maar fans zien daar graag verandering in komen. "Amai Laura is echt heel goed in het Nederlands", klinkt het. "Petitie om Laura een single in het Nederlands te laten uitbrengen." En: "Gewoon kippenvel, zo mooi dit! Laura, breng alsjeblieft een Nederlandstalig album uit."