VTM

Nick Laenen uit 'Blind Getrouwd' ziet het helemaal misgaan tussen Brecht en Dziubi

door: STG
Nick Laenen
Afbeelding bron: Facebook

Afgelopen maandag hebben heel wat kijkers ongetwijfeld een traantje gelaten bij het bekijken van 'Blind Getrouwd'. Het beslissingsmoment van Brecht en Dziubi was er eentje om in te kaderen.

Toegegeven, het was even geleden dat we in 'Blind Getrouwd' nog zo een pakkend beslissingsmoment gezien hebben dan dat van Brecht en Dziubi. Een fragment dat ook Nick Laenen gezien heeft. 

Nick nam in 2020 deel aan het programma. Samen met Christophe Ramont schreef hij geschiedenis. Zij waren namelijk het eerst homokoppel uit de reeks. De fakkel gaven ze nu met plezier door aan Brecht en Dziubi.

“Ik heb alleen maar liefde voor die twee. Ik ben zo fier hen”, wil Nick kwijt aan Het Laatste Nieuws. Hoewel hun verhaal eentje is om in te kaderen ziet Nick toch nog een groot struikelblok tussen Brecht en Dziubi.

Brecht woont namelijk in Gent en Dziubi in Antwerpen. “Een Gentenaar gaat niet naar Antwerpen verhuizen en een Antwerpenaar niet naar Gent”, bedenkt de voormalige ‘Blind Getrouwd’-kandidaat zich. “Dus ik ben wel heel benieuwd hoe dat zal aflopen”, zegt Nick.