Verzorger over Michaël Schumacher: “We zien hem dan soms huilen”

door: PMN
Michael Schumacher
Afbeelding bron: Photonews

Het is precies tien jaar geleden dat F1-coureur Michaël Schumacher een zwaar ski-ongeval had. Hij botste met zijn hoofd tegen een rots.

Het ski-ongeval van Michaël Schumacher gebeurde tien jaar geleden in het Franse Maribel. Het is raden naar hoe het momenteel gaat met Michaël Schumacher.

Schumacher kwam om 11.07 uur zwaar te val. Hij raakte met zijn hoofd tegen hoge snelheid een stuk van een rots. Schumacher werd meteen naar het ziekenhuis gebracht. Hij liep een hersentrauma op en werd twee keer met spoed geopereerd.

Schumacher lag ook een tijdje in coma. Hij verhuisde ook naar zijn huis aan het meer van Genève.

Huisadvocaat Felix Damn dacht er even aan om bekend te maken hoe het nu met Schumacher gaat. "Maar dat zou niet het einde geweest zijn? Want iedereen wil dan steeds updates over de gezondheid van Michael."

Enkele mensen uit zijn directe omgeving weten hoe het nu gaat met Schumacher. “Michaël is nog steeds bij ons”, citeert VRT News zijn vrouw Corinne. “Alleen op een andere manier."

Zijn broer Ralf heeft het er heel moeilijk mee. Dat is ook zo bij zijn zoon Mick. "Ik zou er alles voor over hebben om weer met papa te praten".

Een verzorger getuigde anoniem bij ‘Paris Match’. "Wanneer we Michael in zijn rolstoel zetten met zicht op het meer, huilt hij soms."