Kijkers van 'James De Musical' merken op: Opvallende afwezige in aflevering over Tom Waes

door: LHX
Tom Waes
Afbeelding bron: Play4

Het derde seizoen van 'James De Musical' op Play4 is begonnen. Opnieuw zorgen James Cooke en zijn team elke week voor een emotionele rollercoaster.

Het was Tom Waes die donderdagavond de spits mocht afbijten in 'James De Musical'. Voor James Cooke was het ontzettend moeilijk om hem te strikken: telkens wanneer hij Tom opbelde, weigerde hij.

Hij bleef maar bellen, tot Tom uiteindelijk overstag ging. "Tom had een een beetje schrik dat we hem te kijk zouden zetten, maar dat is niet het concept van het programma", vertelt hij aan Het Laatste Nieuws

Het werd opnieuw een prachtige uitzending vol leuke anekdotes en pakkende verhalen. Van Tom kreeg hij een prachtig compliment: "'Sorry dat ik zo lang heb getwijfeld, ik vond het een prachtige avond", zei hij me."

(Lees verder onder de post.)

Ook James heeft niets dan lof voor Tom. "Lieve Tom, zo dankbaar dat je uiteindelijk toch gezwicht bent en op onze bank zat", schrijft hij op Instagram. "Iedereen heeft een Tom nodig in z'n leven."

Er komen massaal veel enthousiaste reacties op van zijn volgers. "Zo ongelofelijk mooi", schrijven ze. "Prachtig! Zo afgewerkt tot in de puntjes." "Je blijft ons steeds verwonderen. Zo'n warm en mooi programma."

Toch zijn er enkele kijkers die zich iets afvragen. "Waar was Pascal?", klinkt het. Dat is uiteraard Pascal Braeckman, de razend populaire geluidsman met wie Tom ontelbare keren op pad was.

Gelukkig is er van een haar in de boter absoluut geen sprake. "Aan het werk toen", reageert Tom. "En nu naast me op nieuwe avonturen." Oef!