17 honden eten eigen baasje op: Politie geschokt door wat ze vinden

door: STS
Honden
Afbeelding bron: Pixabay (archieffoto)

In een woning zijn de overblijfselen van een gepensioneerde man aangetroffen. Hij was opgegeten geworden door zijn eigen honden.

Nadat buurtbewoners hun beklag deden over een vreselijke stank, ging de politie een kijkje nemen in de woning van de man, in het Argentijnse Guaymallen.

De gepensioneerde bewoner bleek niet meer in leven te zijn. Tot hun afgrijzen moesten de agenten vaststellen dat de zeventien honden die de man had hun baasje hadden opgegeten.

"Ze vonden naar verluidt op de grond een dijbeen, waar een verscheurde broek rond zat. Twee kleinere beenderen werden nabij een T-shirt aangetroffen", meldt The Mirror.

De politie weet niet waaraan de man gestorven is, maar gaat ervan uit dat de honden hem na zijn dood opaten omdat ze geen eten meer kregen. Er zal een autopsie worden uitgevoerd op de resten, maar niets zou erop wijzen dat de man een gewelddadige dood stierf.

Volgens zijn buren leefde de man afgezonderd en deelde hij zijn woonst enkel met zijn honden. Met zijn dochter had hij na een ruzie al enkele jaren geen contact meer.

(Archieffoto)