Na zware kritiek over Karen Damen krijgt Peter Van den Berge een zware klap te verwerken

bron: Eigen berichtgeving
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Peter Van den Berge is onder andere bekend van zijn deelname aan 'The Sky is the Limit', kreeg onlangs te maken met vandalisme. Peter is de ontwikkelaar van de software Windoc, één van de meest populaire softwareprogramma's bij huisartsen, dat hij intussen verkocht heeft.

Peter Van den Berge deed onlangs ook harde uitspraken tegenover Karen Damen. Hij vindt het niet kunnen dat Karen Damen zoveel 'gratis' reclame krijgt voor haar nieuwe album. "Er zijn zoveel betere onbekende zangers in Vlaanderen die zichzelf moeten bewijzen zonder hulp van de Heilige drievuldigheid 'VIER-Verhulst-Studio100'!", klonk het toen bij de razende Van den Berge. 

"AFVOEREN DIE HANDEL! Geef aandacht aan zangers en zangeressen die het echt verdienen om door te breken!!
Ik ben dat gedoe met haar plaat en de media aandacht hierover meer dan beu!!
Wat is het volgende? James Cooke maakt een betere plaat en krijgt als beloning van Gert een talkshow op VIER?", zei hij er toen ook nog bij. 

Dit lokte veel en verschillende reacties uit. Mensen die hem zeker en vast gelijk gaven, maar eveneens mensen die hem de huid vol scholden. "Jij wilt geen aandacht, meneer Van den Berge?", "Jij hebt toch ook meegedaan in een programma om een beetje belangstelling... Geld net hetzelfde toch?", "Weet je wat ik eigelijk merk als mensen zulke dingen plaatsen en da ben jij niet alleen he, jaloezie... Trouwens als jij de kans had of krijgt om nog iets te doen op Tv zou je het dan niet doen? Ik denk het wel", "De pot verwijt de ketel dat hij zwart ziet", zijn enkele van de reacties die het niet eens zijn met de mening van Peter. 

Vandalisme

Peter kreeg niet veel na deze post te maken met vandalisme bij zijn thuis. Of er een verbondenheid is tussen de twee zaken, is niet bekend. De haag aan zijn huis werd in brand gestoken. "Welke idioot heeft mijn haag in brand gestoken rond 16u vandaag aan de bushalte voor het kasteel? Vijf taxussen naar de kloten en 2 brandblussers leeggespoten!", aldus een woedende Peter Van Den Berge op Facebook. 

"Het had niet veel gescheeld of mijnen Benz had ook schade! Wie heeft iets gezien? Weeral werk en kosten! VERDOMME. En natuurlijk stonden de camera's op de markt weer maar eens naar de andere kant gericht! Dank aan de mensen die stopten en ons hebben gewaarschuwd en zo erger hebben voorkomen! Merci!"