Eindelijk beter weer op komst? Vanaf dan stijgt de temperatuur

door: MRO
lente
Afbeelding bron: Pixabay

We hebben nog niet veel kunnen genieten van de lente. En ook voor volgende week ziet het er niet goed uit op de weerkaarten. Het blijft nog de hele week te fris voor de tijd van het jaar.

Op maandag en dinsdag moeten we vrede nemen met frisse temperaturen van maximum 10 graden, maar het zou die dagen wel droog blijven. De nachten worden zeer koud met een minimumtemperatuur net boven het vriespunt.

Op woensdag neemt het kwik nog een duik naar zowat 8 graden. Het wordt dan zwaarbewolkt en het gaat ook opnieuw regenen. Ook op donderdag trekt er nog een storing over ons land, maar dan stijgt de temperatuur lichtjes tot 11 à 12 graden.

18 graden

Volgens het KMI zal de temperatuur vanaf zaterdag 27 april stilaan klimmen. Op 28 april zou het kwik 18 graden moeten halen en dan zijn we vertrokken voor een week waarin de temperatuur rond de 17 à 18 graden blijft schommelen. 

Het blijft dus wachten tot het einde van april voor betere temperaturen, maar ook dan blijft het wisselend bewolkt en is een bui nooit veraf.

Volg Redactie24 nu ook via WhatsApp