Man bekent gruwelmoord: hij sneed zijn vrouw in 200 stukken en dumpte lichaamsdelen in rivier

door: MRO
nicholas
Afbeelding bron: Lincolnshire Police

Nicholas Metson, een man van 28, heeft zijn vrouw vermoord. Daarna heeft hij haar lichaam in meer dan 200 stukken gesneden en in een rivier gedumpt. 

De feiten vonden plaats in het Engelse Lincoln en dateren van een jaar geleden. In maart 2023 werden lichaamsdelen van Holly Bramley in een rivier gevonden. 

In de rechtbank bekende Nicholas Metson dat hij zijn vrouw vermoordde, maar hij sprak nooit over zijn motief. Het werd wel duidelijk dat er een einde zou komen aan hun huwelijk.

Op 24 maart 2023 werd de politie gebeld omdat er bezorgdheid was over Holly, maar Nicholas loog tegen de agenten dat zijn vrouw vertrokken was met een ondersteuningsgroep voor geestelijke gezondheid.

Een wandelaar ontdekte later dat er plastic zakken in de rivier dreven en in één daarvan zat een hand. De politie vond uiteindelijk 224 delen van het lichaam van de 26-jarige Holly en sommige delen van het lichaam werden zelfs nooit ontdekt.

Wellicht kreeg de vrouw meerdere messteken in de slaapkamer en werd ze daarna naar de badkamer gebracht waar de man het lichaam in meer dan 200 stukken sneed. De delen van het lichaam werden dan nog enkele dagen in de flat bewaard.

Nicholas riep de hulp in van een vriend om het lichaam van zijn vrouw te dumpen. De vriend pleitte schuldig. Ook Nicholas pleitte schuldig nadat hij de moord lange tijd had ontkend. Maandag kennen ze hun straf.

Volg Redactie24 nu ook via WhatsApp

Tags