Dieter Coppens en Sabine vertederen iedereen met eerlijk gesprek in 'Down The Road'

door: COS
Down The Road - seizoen 6
Afbeelding bron: VRT

Zondag was er een nieuwe aflevering van 'Down The Road'. Sabine moest iets opbiechten aan Dieter Coppens.

"Ik moet eigenlijk nog iets anders zeggen. Ik zit er al een tijdje mee. Ik weet ondertussen wel dat jij al iemand hebt. Ik heb nog nooit iets gevoeld, maar nu beginnen er echt wel gevoelens naar boven te komen", vertelt ze. "De eerste dag dat ik je zag, was ik meteen verkocht. Ik wou dat eerst niet zeggen, maar ik ben verliefd."

Sabine vindt Dieter romantisch, superknap, lief en charmant. "En ik heb altijd iets willen beginnen met een BV", geeft Sabine toe. "Je moet mensen graag zien om wie ze zijn, niet omdat ze bekend zijn", vertelt Dieter. "Ik kan de gevoelens die ik nu heb niet zomaar veranderen."

"Dat snap ik", zegt Dieter. "Verliefdheid, als die daar is, dan gaat ze niet direct weg. Maar je zult wel je verliefdheid voor mij in een doosje moeten steken. Je steekt die vlindertjes daar terug in, want ik kan die liefde niet beantwoorden. Ik zie je graag als vriendin, maar niet als lief."

"Hoe Dieter daarmee omgaat is geweldig", zegt een kijker. "Maar dat mag ook gezegd worden van Sabine, hoe zij omgaat met de mooie woorden van Dieter. Chapeau voor beiden." En: "Gevoelens voor iemand kies je niet. En Dieter gaat daar oor goed mee om.

"Niet mee inzitten, Sabine. We zijn allemaal wel een beetje verliefd op Dieter", zegt een kijker. "Zijn we niet allemaal een beetje verliefd op Dieter?", merkt nog iemand op. "Die eerlijkheid en die vragende oogjes van Sabine. Er zit zeker ergens een super lieve, knappe en warme gast voor haar!"