IKEA pakt uit met geweldige nieuwigheid voor alle klanten

door: MRO
IKEA
Afbeelding bron: Photonews

IKEA zorgt voor een vernieuwing die door heel veel klanten positief zal worden onthaald. De populaire woonketen heeft IKEA Kreativ gelanceerd, een AI-gestuurde ontwerpfunctie waarmee je een kamer kan scannen en er meubels van IKEA in kan plaatsen.

IKEA Kreativ is geïntegreerd in de bestaande app van IKEA. Gebruikers kunnen een kamer scannen, de bestaande meubels virtueel verwijderen en nieuwe IKEA-producten toevoegen in de kamer. 

Je ziet dan onmiddellijk hoe jouw kamer eruit ziet wanneer je er producten van de Zweedse keten virtueel in plaatst. Klanten zijn vaak onzeker over hoe producten in een ruimte zullen passen. Met deze nieuwe AI-functie kunnen ze het resultaat onmiddellijk zien.

In een paar klikken kan je je interieur opnieuw bekijken. Wanneer je tevreden bent, kan je de geselecteerde producten ook onmiddellijk toevoegen aan het winkelmandje en opslaan in de account.

"Vanaf nu behoren twijfels over vorm, kleur of materiaal tot het verleden", zegt Jolanda Wetzelaer van IKEA. "Dankzij het realistische design dat door AI wordt nagebootst, kun je er gemakkelijk van overtuigd raken dat je aankoop de juiste is."

Volg Redactie24 nu ook via WhatsApp

ikea
Afbeelding bron: Ikea
Tags ikea