IKEA kondigt groot nieuws aan: Speciaal evenement, met gratis toegang voor bezoekers

door: STS
IKEA
Afbeelding bron: Photonews

IKEA kondigt grote plannen aan. De meubelketen gaat de grootste rommelmarkt van België organiseren.

Noteer de datum alvast: zaterdag 8 juni. Dan organiseert IKEA op de parkings van alle acht IKEA-winkels in ons land een rommelmarkt. "We willen op een nieuwe manier de Belgische consumenten aansporen om hun meubels en andere spullen een langer leven te geven", klinkt het.

"Iedereen is welkom op de enorme rommelmarkt om spullen te verkopen die niet meer gebruikt worden, om leuke koopjes te scoren of simpelweg om wat rond te struinen. Het initiatief wordt de grootste rommelmarkt van België."

Waar en wanneer?

Het evenement vindt plaats op op zaterdag 8 juni 2024, tussen 10.00 uur en 16.00 uur, op de parkings van IKEA Anderlecht, IKEA Aarlen, IKEA Gent, IKEA Hasselt, IKEA Luik, IKEA Bergen, IKEA Wilrijk en IKEA Zaventem.

"Alle soorten meubels en spullen kunnen worden verkocht, ongeacht de grootte of het merk. Toegang tot het evenement is gratis voor bezoekers. Standhouders moeten hun plaats online reserveren. Hiervoor betalen ze een bijdrage van 5 euro, die gedoneerd zal worden aan 'Welkom Thuis', het project van IKEA België dat kwetsbare eenoudergezinnen ondersteunt."

Volg Redactie24 nu op Instagram