Makelaar die pension van Meilandjes moet verkopen komt met verrassend nieuws

door: PMN
Familie Meiland
Afbeelding bron: Instagram @maximemeiland

De Meilandjes blijven erg wispelturig. Na hun huis hebben ze nu ook hun pension weer te koop gezet. De familie stopt met ‘Code Rosé’.
 

De Meilandjes vinden dat er wat veel werk is aan ‘Code Rosé’. Meteen ook de reden waarom ze besloten hebben om hun pension te verkopen. Het pension staat te koop op Funda.

Er komt heel veel reactie op de verkoop van het pension. De vraagprijs is bijna 2 miljoen euro. "Normaal gesproken wordt er naar bijzondere panden een paar duizend keer gekeken. Naar dit pand is al ruim 60.000 keer gekeken, de belangstelling is wel uitzonderlijk”, reageert de makelaar bij ANP.

De makelaar die het pensioen moet verkopen heeft nog meer nieuws. Niet iedereen die interesse heeft zal het pension kunnen gaan bekijken. "Naar aanleiding van alle publiciteit staan er al een aantal afspraken om het pand te bezichtigen", zegt de makelaar. 

De makelaar verwacht dat het pension niet meteen verkocht zal zijn ondanks de grote interesse. “Dit kan maanden duren. Het is dan ook een bijzonder object.”