Wow! K3 maakt groot nieuws bekend

door: LHX
K3
Afbeelding bron: VTM

Nog tot midden juni zijn K3'tjes Hanne Verbruggen, Marthe De Pillecyn en Julia Boschman druk bezig met hun 'De drie biggetjes'-shows. Ook voor de periode daarna hebben ze bijzondere plannen.

De laatste show van de K3-musical 'De drie biggetjes' vindt plaats op 16 juni. Vandaag maakt Studio 100 bekend welk project Hanne Verbruggen, Marthe De Pillecyn en Julia Boschman daarna op de planning hebben staan.

"Er komt een nieuwe film!", klinkt het namelijk op sociale media. Die film heet 'K3 en het lied van de zeemeermin' en zal vanaf 18 december te zien zijn in de bioscoop. De opnames gaan deze zomer van start.

Het wordt een magisch avontuur in zuiderse sferen met aanstekelijke muziek, veel dans en ook een gezonde portie humor. Voor Hanne, Marthe en Julia is het de eerste keer dat ze samen op het grote scherm te zien zullen zijn.

Voor Julia is het zelfs de eerste keer dat ze in een film speelt. "Ik kan niet wachten tot de zomer er is", laat ze weten. "Het wordt mijn filmdebuut, maar ik ben er zeker van dat het goed gaat komen samen met Hanne en Marthe."