Nu Koen Wauters nieuwe vriendin heeft: “Vanaf dat moment zal hij wel met haar naar buiten treden”

door: PMN
Afbeelding bron: GoPlay

Koen Wauters verzwijgt het niet meer. De 56-jarige zanger en presentator heeft een nieuwe vriendin. Veel meer wil hij er niet over kwijt.

Koen Wauters’ nieuwe vriendin is een onbekend iemand. Ze willen niet langer verstoppertje spelen. Wie zijn vriendin is, wil Koen niet zeggen.

Relatietherapeut Kris De Groof vindt het in TV-Familie slim van Koen dat hij nog niet verklapt wie zijn nieuwe vriendin is. “Er ligt nu minder druk op hun relatie.”

“Die relatie heeft zeker kans op slagen. Maar ik geloof niet dat hun liefde alleen maar afhangt van het feit dat Koens vriendin een onbekend iemand is. Het is belangrijker dat ze gemeenschappelijke interesses en waarden hebben.”

De Groof denkt dat Koen binnenkort zijn nieuwe vriendin wel aan iedereen zal voorstellen. “Maar eerst hebben ze nog veel te ontdekken aan elkaar. Hoe de relatie zich ontwikkelt met de kinderen, familie en vrienden is ook belangrijk.”

“Als die puzzel in elkaar valt, zal hij waarschijnlijk wel met haar naar buiten treden. Maar laat hen eerst nog genieten van hun prille liefde buiten de schijnwerpers.”