Margriet Hermans spreekt klare taal over Niels Destadsbader

door: LHX
Margriet Hermans
Afbeelding bron: Photonews

Sinds zijn overstap naar de VRT heeft Niels Destadsbader veel kritiek te verduren gehad. Met 'Ik vraag het aan' heeft hij zich opnieuw kunnen bewijzen.

'Ik vraag het aan' is een succes geweest. Het programma had gemiddeld 900.000 kijkers, wat erg goed is voor een woensdagavond. De VRT heeft daarom besloten om een tweede seizoen te maken.

Voor Niels Destadsbader, die het sinds zijn exit bij VTM niet makkelijk heeft gehad, is dat zonder meer een overwinning. Ook Margriet Hermans, die onlangs te gast was in 'Ik vraag het aan', is blij voor hem.

"Ik ben er zeker van dat hij na de kritiek van de afgelopen jaren aan zichzelf heeft getwijfeld", zegt ze in Dag Allemaal. Ze denkt dan ook dat dit succes hem veel deugd zal doen.

"Dankzij dit programma heeft hij opnieuw iedereen kunnen overtuigen van zijn kwaliteiten en heeft hij weer wat krediet opgebouwd. Want, en dat zullen voor- en tegenstanders moeten beamen: Niels heeft absoluut niks van zijn pluimen verloren. Hij heeft nog steeds dezelfde charme en schwung van vroeger."

Zelf is Margriet grote fan van hem. "Het is zo'n charmante jongen! Altijd lief, vriendelijk en correct. Je voelt je meteen op je gemak bij hem. Ik gun hem dit succes, want hij verdient dit."