Hanne, Marthe en Julia van K3 delen groot nieuws: "Eindelijk mogen we het bevestigen"

door: COS
K3 in 'Liefde Voor Muziek'
Afbeelding bron: VTM

De meisjes van K3 hebben deze week het 'De 3 Biggetjes'-album uitgebracht. Vanaf februari is de musical terug in de Vlaamse en Nederlandse zalen te zien.

Hanne Verbruggen, Marthe De Pillecyn en Julia Boschman van K3 gingen vrijdagochtend langs bij radiozenders MNM en Radio 2 om er samen met hun wolven uit 'De 3 Biggetjes' het nummer 'Verliefd' uit de musical te brengen.

Naar MNM brachten de K3'tjes ook een leuk nieuwtje mee voor al hun volwassen fans. "Er is al een tijdje sprake over. Ik denk dat we het nu eindelijk mogen bevestigen, maar wij komen naar de SingAlong!", zeggen de meisjes enthousiast.

Op 1, 7 en 8 december brengen Gert Verhulst en James Cooke de 'Studio 100 SingAlong' naar het Antwerpse Sportpaleis. "Wij hebben dit jaar in Middelkerke een optreden gegeven voor volwassen fans. Dat was zo plezant. En dit gaat ook dat genre zijn", zegt Hanne.

K3 zou ook op de 'Rewind Party' van Studio 100 aanwezig geweest zijn, maar toen die een jaar werd uitgesteld, haakten ze tot grote teleurstelling van heel wat volwassen fans af. Die kunnen nu alsnog in het Sportpaleis terecht voor een groot feestje.